KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldalE-Napló információk
BejelentkezésLEIER

KINGSPAN

LINDAB

PREFA

Knauf Insulation Fagyapot termékek alkalmazása az építészetben

	MÉK - Tanfolyamok és Képzések Online rendszereTanfolyamok és Képzések Online rendszere
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

A MÉK és a BÉK tájékoztatója a 300 m2 alatti lakóépületek tervezési kérdéseiről

Az Építési törvény módosítása és a hozzá tartozó kormányrendelet sajátosan új helyzetet teremtett a 300 m2 alapterületű lakóépületek tervezése és kivitelezése terén. A jogszabály-változások a Kamarát is váratlanul érték, szakmai egyeztetés nélkül születtek meg ezek az új szabályok. Miközben a MÉK minden lehetséges eszközzel azon dolgozik, hogy a szakmai szempontokat vissza lehessen hozni a jogrendbe, szükséges a tagság tájékoztatása a szakmagyakorlás feltételeiről a jelen helyzetben, majd a várható módosításokat követően is.

Bővebben…Felhívás a Magyar Építész Kamara valamennyi szakmagyakorlója számára

» a MÉK hírei » Tájékoztatások

Bírságolhatók a kamarai C-kód nélkül működő cégek és egyéni vállalkozók!

Kérjük valamennyi, az alábbi témában érintett, kamarai szakmagyakorló tulajdonában álló, vagy munkáltatójaként működő cég haladéktalanul regisztráljon a MÉK rendszerében.

Bővebben…


A Magyar Építész Kamara elnökségének közleménye - 2016.01.08.

» a MÉK hírei » Elnökség közleményei

A Kormány 1032/2015 (I. 30.) számú határozatában döntött az építésüggyel kapcsolatos társadalompolitikai elképzelések megvalósítását célzó intézkedésekről. Az erre épülő 1567/2015 (IX.4.) Korm. határozatba foglalt intézkedési terv kiemelten kezeli a lakossági építkezések ügyintézésének egyszerűsítését és hatékonyabbá tételét, a teljes építésügy átfogó felülvizsgálata mellett.

Bővebben…Liget Budapest Néprajzi Múzeum Tervpályázat

» Tervpályázatok » Hazai tervpályázatok

A Városliget Zrt. mint ajánlatkérő meghívásos, két szakaszos nemzetközi építészeti tervpályázatot hirdet a Liget Budapest projekt keretében tervezett Néprajzi Múzeum épületének megtervezésére, a budapesti Városliget területén.
A Liget Budapest az új épületekkel, a Városliget zöldfelületének teljes megújításával, valamint a már itt működő intézmények rekonstrukciójával és fejlesztésével a jövőben Budapest egyik meghatározó, Európa-szerte ismert turisztikai és kulturális desztinációja, családi élményparkja lesz. Jelen kiírás egy meghívásos, két szakaszos nemzetközi építészeti tervpályázat dokumentációja, amely a Néprajzi Múzeum tervezésére vonatkozik. A tervpályázaton egy Pályázó csak egy pályaművel indulhat.

Bővebben…