KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldalE-Napló információk
Bejelentkezés

LEIER


KINGSPAN

PREFA

	MÉK - Tanfolyamok és Képzések Online rendszereTanfolyamok és Képzések Online rendszere
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek
 

WAF2010

A Magyar Építész Kamara elnökségének közleménye - 2015. június 18.

A Magyar Építész Kamara elnöksége elfogadhatatlannak és méltatlannak tartja, hogy Berkecz Balázs a június 8-án megtartott Dél-dunántúli Építészeti Fórumot a szakmai egyeztetés kereteiből kiragadva saját politikai tevékenységéhez használja fel.

Bővebben…DIPLOMADÍJ PÁLYÁZAT 2015

» Pályázatok » Hazai pályázatok

Kedves Diplomázó Építészek!

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége Diplomadíj 2015 címen pályázatot hirdet az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben, vagy a bázis+mesterképzésben (Bsc / BA + Msc / MA) 2014. második, vagy 2015. első félévében diplomázott, végzett okleveles építészmérnökök és építésztervező művészek, terület- és településrendező építészek, belsőépítészek, valamint táj- és kertépítészek számára.

Bővebben…


2015-ben újra Építőtábor gyerekeknek

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Építészet gyerekeknek

Tavaly első ízben megrendezett két hetes táborunk után idén 3 héten át várunk benneteket változatos témákkal, izgalmas feladatokkal az alábbi időpontokban Újbuda központjában, a Kende utca 1-ben (Bartók Béla út, Gárdonyi térnél).
A tábor napidíja 4000 forint ebéddel (Szatyor bár), zöldség-gyümölcs uzsonnával.

jelentkezés: Kern Orsolya_építész, táborvezető
telefon: 20 595 16 30
e-mail: booreskern@t-online.hu

Bővebben…


Sík cserepek: elegancia és hagyomány

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Cikkek

Az egyik legkedveltebb sík fedőanyag, a Creaton Domino sajtolt tetőcserepe, amely nagy méretével, - a formailag vele készülő tető - egyesek szerint a fazsindely kiselemességét, mások szerint a modern szálcement palák hangulatát idézi. Az elmúlt évek ilyen irányú keresletére adott választ a kisméretű cserepek táborába tartozó, de a Dominohoz megtévesztésig hasonlító, Róna egyenes vágású sík tetőcserép matt fekete színben.

Bővebben…


Bemutatkozik a DENON márkabolt

» Hirdetések » Termékek

Kedves Olvasó,

Tevékenységünk egyik fő eleme az audiovizuális rendszerek tervezése és telepítése apartmanokban és lakóházakban. Ez magán mozi termeket, többzónás multiroom zenei rendszereket, sztereó rendszereket, valamint házimozi rendszereket foglal magában. Installációink alapjait képzett specialistáink szakértelme és több éves tapasztalata, valamint a világ olyan kiemelkedő márkáinak a széles termékskálája képezi, mint a Denon, Marantz, Sonos, Canton, Dali, Boston Acoustics, Scandyna, Elipson és más márkák, amelyek eleget tesznek a legigényesebb audiofil és házimozi rajongók legmagasabb elvárásainak.

Bővebben…


Történeti épületek védelmének gyakorlati kérdései

» Területi kamarák hírei » Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara

Tisztelt Kollégák!

Kamaránk regionális konferenciát szervez "Történeti épületek védelmének gyakorlati kérdései" címmel, melyre,  2015. június 19-én Győrben a Széchenyi István Egyetem "E" épületében kerül sor. A részletes program levelünk mellékletében megtalálható!

Bővebben…


XX. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Konferenciák

HELY: MISKOLC, DIÓGYŐRI VÁR 2015. AUGUSZTUS 26‐28.
TÉMA: ÉPÍTETT ÖRÖKSÉGÜNK, MINT GÉNBANK
MOTTÓ: „AZ ÚJ MIÉRT JOBB, MINT A RÉGI? S A RÉGI MÉRT JOBB, MINT AZ ÚJ?
A ROSSZ, BÁR RÉGI, ROSSZ MARAD: AZ ÚJ, HA ÚJ IS, JÓ, HA JÓ.”
(KAZINCZY FERENC)

 

Bővebben…