KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldalE-Napló információk
BejelentkezésKINGSPAN

KNAUF

PREFA

KNAUF

MÉK - Tanfolyamok és Képzések Online rendszereTanfolyamok és Képzések Online rendszere
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

Új szabályok a 300 m2 alatti lakóépületek egyszerű bejelentésénél

A parlament 2016 április 26-án délelőtt megszavazta az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény újabb módosítását!

Bővebben…MÉK Küldöttgyűlés - 2016. május 27. - elnökségi döntés

» a MÉK hírei » Küldöttgyűlés

A MÉK Elnöksége egyhangúlag úgy dönt, hogy 2016. május 27-én küldöttgyűlést tart a FUGA Budapesti Építészeti központban.

Felhívjuk a figyelmet, a javaslatok és előterjesztések benyújtásának határidejére! 

Bővebben…Miskolc, Dózsa György utca 2. sz. alatt lévő egykori Központi Leánykollégium fejleszt…

» Tervpályázatok » Hazai tervpályázatok

A tervpályázat kiírója: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata (3525 Miskolc, Városház tér 8.)
A tervpályázat lebonyolítója: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (3525 Miskolc, Városház tér 8.)

A tervpályázat tárgya, célja:
A tervpályázat tárgya a Miskolc, Dózsa György utca 2. sz. alatt lévő egykori Központi Leánykollégium épületének „A kategóriás” irodaépület feltételeit teljesítő, inkubátorház funkcióra alkalmas átalakítása fejlesztése. A Kiíró építészeti ötletpályázat formájában kívánja összegyűjteni azokat a tervi javaslatokat, fejlesztési koncepciókat, amelyek segítségével pontosabban tudja a fejlesztés során megvalósítandó funkció tervezési programját összeállítani. Kiíró a legmagasabb szintű és a kiírás szempontjából legjobban megfelelő építészeti megfogalmazások felhasználásával fogja a tervezett fejlesztés műszaki tartalmát, elemeit meghatározni. Az ötletpályázattal induló fejlesztés célja az, hogy Miskolc belvárosában egy az innovatív hazai és külföldi vállalkozások, szolgáltató központok számára színvonalas fejlesztési, IKT infrastuktúrális hátteret biztosító irodaház valósuljon meg.

Bővebben…


Építészek kreditpontos továbbképzési napja

» Képzés - Vizsga » Továbbképzési hirdetések

A folyamatos edukációt és az ismeretek bővítését szem előtt tartva, a Leier 2016. május 12-én, Budapesten, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen kreditpontos képzést tart. A továbbképzés célja az aktuális szakjogi, szakmai kérdések, újdonságok és tapasztalatok ismertetése, népszerűsítése, melyben a legfrissebb jogi változások, a környezettudatosság gyakorlati kérdései, a korszerű építési rendszerek, szerkezetek kerülnek bemutatásra.

Bővebben…


SE Egészségtudományi Kar Ingatlanfejlesztés III. ütem építészeti tervpályázat…

» Tervpályázatok » Hazai tervpályázatok

A TERVPÁLYÁZAT TÁRGYA
„Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar 1088 Budapest, Szentkirályi utca 14. sz. alatti ingatlanon megvalósítandó épületbővítés tárgyában tervpályázat” SE Egészségtudományi Kar Ingatlanfejlesztés III. ütem nyílt, titkos építészeti tervpályázat

A kérdések és a rájuk adott válaszok letölthetőek!

Bővebben…


Multifunkcionális városi közszolgáltatási telephely Szombathely - Nyílt tervpályázat…

» Tervpályázatok » Hazai tervpályázatok

A TERVPÁLYÁZAT TÁRGYA

Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában álló közszolgáltató gazdasági társaság számára, egy egységes és gazdaságilag optimálisan és költséghatékonyan működtethető központi telephely tervezése, valamint egy egységes ipari park beépítési javaslata.

 

Bővebben…