KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldal 

E-Napló információk
Bejelentkezés
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

WAF2010

Az Év homlokzata pályázat díjazottjai

Hetedik alkalommal választották ki az elmúlt időszak kiemelkedő épületeit az Év Homlokzata Pályázaton. A tervezők és kivitelezők számára kiírt díj célja az újonnan épült vagy felújított homlokzati megoldások értékelése és díjazása építészeti, esztétikai, műszaki és gazdaságossági szempontok alapján. Több mint kétszáz pályamű érkezett öt kategóriában (családi ház, társasház, középület, panel és műemlék), a nyertesek 1-1 millió forintos díjat kaptak. A pályázat fő támogatója a Baumit Kft.

Bővebben…MŰEMLÉKI SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG, 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet módosítás!…

» Jogszabályok » Tájékoztatások

FRISSÍTVE 2014.10.14.
KÖZLEMÉNY

A régészeti örökséggel és a műemléki értékkel kapcsolatos szakértői tevékenységről szóló 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet legutolsó módosítása alaján a műemléki szakértők nyilvántartásával kapcsolatos ügyeket a továbbiakban a Miniszterelnökség látja el. Az átadás-átvétel jelenleg folyamatban van, amelynek során a folyamatban lévő ügyek is átadásra kerülnek.

Bővebben…


Ezüst Ácsceruza-díj 2014

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Felhívások

A díj olyan szélesebb érdeklődésre számot tartó nyomtatott vagy elektronikus sajtóorgánumokban - nem szakmai lapokban, folyóiratokban - megjelent publicisztikai tevékenységért, akár egyetlen cikkért, műsorért is adható, mely hozzájárul a hazai építészeti értékek és a hazai építőiparral kapcsolatos bármely terület eredményeinek népszerűsítéséhez, s egyben képviseli a minőségi újságírást.

A díjjal „ezüst ácsceruza” emlékplasztika, az adományozást igazoló oklevél és 200.000 Ft pénzjutalom jár.

Bővebben…


Pecha Kucha Night Budapest vol.40 + The Budapest New Technology Meetup

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Programok

Mire elég hat perc negyven másodperc? Egy prezentációra pont ennyi jut a sorrendben 40. budapesti Pecha Kuchán (is). A fergeteges építész-designer-kutató-fejlesztő előadóest ismét a Trafóban! Mellébeszélésnek helye nincs! Viszont a New Tech Meetup csapatával közösen szervezett előadásoknak és holland meglepetéseknek nagyon is!

Bővebben…


Terület- és Településrendezési Tagozata Tagozati Gyűlés - 2014. november 21.

» a MÉK hírei » Terület- és Településrendezési Tagozat hírei

Tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Építész Kamara Terület- és Településrendezési Tagozata Tagozati Gyűlésére, melyet 2014. november 21-én (pénteken) 10 órától tartunk az Építészek Háza Kós Károly termében.

Helyszín: Budapest, VIII. Ötpacsirta u. 2. (Kálvin téri metrótól 5 percre).

Bővebben…


TORZTORZÓK - Zsitva Tibor kiállítása

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Kiállítások

Meghívó  Zsitva Tibor kiállítására, amely TORZTORZÓK címmel nyílik meg a FUGA-ban október 22-én, 18.00 órakor.

Bővebben…