KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldalE-Napló információk
Bejelentkezés

LEIER


KINGSPAN

PREFA

	MÉK - Tanfolyamok és Képzések Online rendszereTanfolyamok és Képzések Online rendszere
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek
 

WAF2010

Aquaticum strandfürdő fejlesztése nyílt építészeti ötletpályázat zárójelentés

Ötletpályázat eredményének összefoglaló értékelése

Az „Aquaticum strandfürdő fejlesztése” építészeti ötletpályázat eredményes volt, az elbírált húsz pályamű értékes ötletekkel járulhat hozzá a fejlesztéshez. Kiemelkedett a 9. sz. terv egyetlen erős látványelembe sűrített építészeti víziója és kulturált tájépítészeti koncepciója. A terület hagyományos karakterét erősíteni kell az oldott, ligetes jelleg megtartásával és hangsúlyosan meg kell oldani a jelenleg teljesen zárt Pallagi út felőli, keleti oldal és a sétány kapcsolatát, kifelé és befelé egyaránt szolgáló kereskedelmi-, vendéglátó egységek telepítésével.

Bővebben…ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ - 2015

» Pályázatok » Hazai pályázatok

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, az Építéstudományi Egyesület, mint alapítók és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány valamint a Közlekedéstudományi Egyesület, a Magyar Építész Kamara, a Magyar Építőművészek Szövetsége, a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség, a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata, a Magyar Művészeti Akadémia Építőművész Tagozata és az MTF Közműtechnológiákért Egyesület  meghirdeti a 2015 évi ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJ-at.

Bővebben…


Felkészítés a közel nulla energiaigényű épületek tervezésére - 3 napos képzés…

» Képzés - Vizsga » Továbbképzési hirdetések

Időpont: 2015.10.02, 10.09., 10.16.
Helyszín: Budapest, Építészek Háza - Kós terem (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.)
Résztvevők maximális száma: 40 fő

Bővebben…


Architectural design competition, National Museum Prague, CZ

» Pályázatok » Nemzetközi pályázatok

The National Museum announces an architectural competition for its new exhibitions. The subject of the two-round public competition for delivery of architectural design of the expositions, exhibition space and visitor service organization with an emphasis on the vision and philosophy of the expositions and a particular link between the Historical and the New Building of the National Museum of Czech Republic (NM).

Bővebben…


TELEPÜLÉSI ENERGIAGAZDÁLKODÁS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Oktatás

A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont 2015 őszén Energiatudatos Várostervezés címmel szervez képzést, melyen gyakorlati tudást kíván továbbadni regionális és várostervezőknek, településfejlesztőknek, önkormányzati gazdálkodással foglalkozó szakembereknek, energetikusoknak, valamint minisztériumok, háttérintézmények terület-és településtervezéssel, fejlesztéssel foglalkozó munkatársainak!

Bővebben…


MÉK - Energetikai tanúsítói tanfolyam - 2015 szeptember 28-29.

» Képzés - Vizsga » Továbbképzési hirdetések

A MÉK 2015. szeptember 28 - 29-én az Építészek házában kétnapos energetikai tanúsítói tanfolyamot tart. A képzést nem csupán az energetikai tanúsítói jogosultsági vizsgára való felkészüléshez ajánljuk, hanem gyakorló építészek, ill. a régebben megszerzett tudást felfrissíteni vágyó kollégák számára is.

Az energetikai tanfolyam bárki számára nyitott, azonban az energetikai jogosultsági vizsgát letenni csak a 266/2013. (VII.11.) Korm. rendelet által meghatározott végzettségekkel és annál a kamaránál (MÉK, MMK) lehetséges, ahol vagy jelenleg már tag, vagy a későbbiekben majd taggá válhat. (A jogosultsági vizsgára történő jelentkezés a tanfolyamtól függetlenül történik a tako.mek.hu oldalon.)

A tanfolyamra jelentkezni kizárólag a tako.mek.hu oldalon keresztül van mód.

Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 21., hétfő (Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A két napos képzés díja összesen 20.000 Ft+áfa, amely mindkét napra ebédet is tartalmaz.

Továbbképzési bírálati sorszám: 2015/173
Továbbképzési pont: 2 pont naponta

Bővebben…