KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldalE-Napló információk
Bejelentkezés
LEIER

KINGSPAN

LINDAB

PREFA

	MÉK - Tanfolyamok és Képzések Online rendszereTanfolyamok és Képzések Online rendszere
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

MÉK Küldöttgyűlés - 2015. november 27. - meghívó

Tisztelt Küldött!

Ezúton meghívom a Magyar Építész Kamara küldöttgyűlésére.
A küldöttgyűlés helyszíne: FUGA Budapesti Építészeti Központ - 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.
Időpontja: 2015. november 27., péntek 10.00 óra (Regisztráció: 9.00 órától)

Határozatképtelenség esetén a küldöttgyűlés azonos napirenddel 2015. november 27-én 10 óra 15 percre kerül összehívásra.

Bővebben…Első Bauder TETŐszimpózium

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Előadások

Magyarországon első ízben megrendezésre kerülő „Biztonság mindenek felett“ – tetőrendszerek a Baudertől elnevezésű előadássorozatunk központjában a tető témakörét érintő tapasztalataink, illetve a víz- és hőszigeteléshez, tetőhasznosításhoz kapcsolódó aktuális ismereteink, fejlesztéseink állnak.

Bővebben…


Az örök klasszikus a város középpontján

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Cikkek

Kiskunhalas városháza épületegyüttese a felújítás után hagyományos, mégis kiemelkedően modern megjelenést kapott. A város fő épülete mára a város szimbolikus részévé vált. A munkálatok során korszerű termékek felhasználása ellenére a hagyományos értékek megtartása volt az elsődleges szempont.

Bővebben…


Felhívás az energetikai tanúsítói tevékenységgel kapcsolatban

» a MÉK hírei » Tájékoztatások

Tájékoztatunk mindenkit, hogy energetikai tanúsítói tevékenység kizárólag TÉ jelű jogosultsággal végezhető, a SZÉSZ6 jelű jogosultság épületek energetikai szakértésére vonatkozik, azonban ilyen jogosultsággal energetikai tanúsítvány nem készíthető. A 266/2013. (VII.11.) Korm. rendelet alapján aki energetikai tanúsítói tevékenységet kiván folytatni, köteles az erre irányuló szándékát a névjegyzéket vezető szervnek bejelenteni, ahol ha megfelel a követelményeknek (végzettség, gyakorlat, energetikai tanúsítói jogosultsági vizsga) TÉ jelű jogosultságot kap.

Bővebben…


Újdonság a MEVA-tól

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Cikkek

Könnyű falzsalu rendszer magas falak daru nélküli zsaluzásához akár mintával a betonfelületen. A magyar piacon egyre nagyobb igény mutatkozik olyan megoldásokra, ahol a kivitelezés során daru használata vagy zsalumagasítás nélkül készülhetnek nagyobb magasságú, jó felületi minőségű beton falak, akár látványbeton kivitelben is.

Bővebben…


Trust Your Architect 2015

» a MÉK hírei » Kamarai hírek

Időpont: 2015.11.30. hétfő 19:00
Helyszín: KÉK (1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.)

A KÉK havi útbaigazító estje pályakezdőknek és pályatévesztőknek. Első alkalom: Megépült az első házam! Bizalom, bizalmatlanság, vonalból valóság, win-win szituáció, vér és könnyek. A Budapest Music Center, az Agóra Szeged Pólus, és a kőszegi Hideg-ház: zöldfülű építészek első megépült munkáinak kalandos története.

Bővebben…