KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldal 

E-Napló információk
Bejelentkezés
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

WAF2010

Nyilvánosak az új Puskás Ferenc Stadion látványtervei

A csaknem 68 ezer néző befogadására alkalmas, legmagasabb nemzetközi besorolású Puskás Ferenc Stadion a labdarúgás mellett több mint 20 olimpiai sportágat is kiszolgál majd, valamint nagyszabású koncertek és egyéb kiemelt rendezvények helyszíne lesz.

Bővebben…Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat XVI. - a Magyar Építész Kamara felhívása…

» Pályázatok » Hazai pályázatok

A FIABCI Magyar Tagozata a Magyar Ingatlanszövetség közreműködésével idén XVI. alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.
A Magyar Épitész Kamara nagyon fontosnak tartja a szerzvezők által kitűzött célokat és ezért évek óta támogatja a pályázatot.

Bővebben…


MŰEMLÉKI SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG, 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet - Tájékoztatás…

» Jogszabályok » Tájékoztatások

FRISSÍTVE 2014.06.17.
TÁJÉKOZTATÁS

A régészeti örökséggel és a műemléki értékkel kapcsolatos szakértői tevékenységről szóló 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2014. január 20-án hatályba lépett előírásait a 62/2014. (III.6.) Korm. rendelet módosította, a módosított rendelkezések 2014. március 15-én léptek hatályba.

Bővebben…


Ügyviteli szünet a MÉK-ben - 2014. augusztus 1. és augusztus 22. között

» a MÉK hírei » Kamarai hírek

2014. augusztus 1. és augusztus 22. között a Magyar Építész Kamara ügyviteli szünetet tart, tájékoztatunk mindnekit, hogy az Építészek Háza ebben az időszakban zárva lesz.
Az első ügyfélfogadási nap augusztus 25., hétfő (13.00 - 16.00).

Bővebben…YBL SZAKRÁLIS ÉPÜLETEI 2014.08.23

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Kiállítások

szombat 18 óra a kiállítás megnyitása

zenei áhitat
YBL 5ÖS Ybl Egyesület kamarazenekara

megnyító
Dávid Katalin művészettörténész, akadémikus

Ybl a Fóti templom együttest egész fiatalon, 31 évesen alkotta. A Szent István Bazilika építésénél halála napjáig ellátta a művezetői feladatokat. A Bazilika Lovagtermében, az 1845 -től a 1891-ben bekövetkezett haláláig megvalósult, a  történelmi Magyarországon  Nagycenktől Széphalomig, Kaplonytól Ercsiig található,  ismert és a nagyközönség által kevésbé ismert kápolnákat és templomokat, mauzóleumokat és síremlékeket  ismertető  szövegekkel ellátott tablókon, molinókon, fotókon és archív képeken,  mutatjuk be, képet adva  az elmúlt korokbeli  és mai „életükről”.

Bővebben…