KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldalE-Napló információk
Bejelentkezés

LEIER


KINGSPAN

PREFA

	MÉK - Tanfolyamok és Képzések Online rendszereTanfolyamok és Képzések Online rendszere
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek
 

WAF2010

FELHÍVÁS az 1966-ban, illetve korábban végzett építészmérnökök számára

Tisztelt Kollégák!

 A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara minden év májusában jubileumi díszoklevelet ad át az 50, 60, 65, 70, 75 éve vagy még régebben végzett építészmérnökök számára. Az egyetem ezzel szeretné megköszönni szakmai munkájukat, illetve elismerni szaktudásukat, amelyet az ország és a világ gyarapítására fordítottak.

Bővebben…DIPLOMADÍJ PÁLYÁZAT 2015

» Pályázatok » Hazai pályázatok

Kedves Diplomázó Építészek!

A Magyar Építész Kamara és a Magyar Építőművészek Szövetsége Diplomadíj 2015 címen pályázatot hirdet az egyetemi 10 féléves osztatlan képzésben, vagy a bázis+mesterképzésben (Bsc / BA + Msc / MA) 2014. második, vagy 2015. első félévében diplomázott, végzett okleveles építészmérnökök és építésztervező művészek, terület- és településrendező építészek, belsőépítészek, valamint táj- és kertépítészek számára.

Bővebben…


Sík cserepek: elegancia és hagyomány

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Cikkek

Az egyik legkedveltebb sík fedőanyag, a Creaton Domino sajtolt tetőcserepe, amely nagy méretével, - a formailag vele készülő tető - egyesek szerint a fazsindely kiselemességét, mások szerint a modern szálcement palák hangulatát idézi. Az elmúlt évek ilyen irányú keresletére adott választ a kisméretű cserepek táborába tartozó, de a Dominohoz megtévesztésig hasonlító, Róna egyenes vágású sík tetőcserép matt fekete színben.

Bővebben…


Bemutatkozik a DENON márkabolt

» Hirdetések » Termékek

Kedves Olvasó,

Tevékenységünk egyik fő eleme az audiovizuális rendszerek tervezése és telepítése apartmanokban és lakóházakban. Ez magán mozi termeket, többzónás multiroom zenei rendszereket, sztereó rendszereket, valamint házimozi rendszereket foglal magában. Installációink alapjait képzett specialistáink szakértelme és több éves tapasztalata, valamint a világ olyan kiemelkedő márkáinak a széles termékskálája képezi, mint a Denon, Marantz, Sonos, Canton, Dali, Boston Acoustics, Scandyna, Elipson és más márkák, amelyek eleget tesznek a legigényesebb audiofil és házimozi rajongók legmagasabb elvárásainak.

Bővebben…


Design Világnap 2015

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Programok

A Magyar Formatervezési Tanács szeretettel meghívja a Design Világnap megünneplésére, melynek fókuszában idén a formatervezés változó szerepe, jövőformáló energiái állnak. A rendezvény az idén Spanyolországot vendégül látó Design Hét Budapest bevezető eseménye is egyben.

Az Ipari Formatervezési Társaságok Nemzetközi Szövetsége (Icsid) megalakulásának 50. évfordulóján, 2007. június 29-én hirdette meg a Design Világnapját (World Industrial Design Day) először, azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a formatervezésre és annak jelenlétére a mindennapokban.

Bővebben…


Az év építészeti fotója 2015

» Pályázatok » Hazai pályázatok

A Magyar Építőművészek Szövetsége, valamint a Magyar Építész Kamara, az Építészeti Fotográfusok Nyílt Társasága szakmai közreműködésével 2015-ben is meghirdeti “Az év építészeti fotója“ pályázatot, amelynek témája az UIA 2015-es építésznapi jelmondatának alapján: “ÉPÍTÉSZETTEL A SZEGÉNYSÉG ELLEN“.

A pályázat továbbra is nyitott mindenki számára, amennyiben beküldött munkája megfelel a kiírás feltételeinek.
A pályázat mindenkori célja a magyarországi épített értékek nép-szerűsítése, a magyar építészet magas színvonalú bemutatása.

Bővebben…


XX. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Konferenciák

HELY: MISKOLC, DIÓGYŐRI VÁR 2015. AUGUSZTUS 26‐28.
TÉMA: ÉPÍTETT ÖRÖKSÉGÜNK, MINT GÉNBANK
MOTTÓ: „AZ ÚJ MIÉRT JOBB, MINT A RÉGI? S A RÉGI MÉRT JOBB, MINT AZ ÚJ?
A ROSSZ, BÁR RÉGI, ROSSZ MARAD: AZ ÚJ, HA ÚJ IS, JÓ, HA JÓ.”
(KAZINCZY FERENC)

 

Bővebben…