KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldal

 

E-Napló információk
Bejelentkezés
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

WAF2010

MTK Hidegkuti Nándor Stadion és környezete fejlesztése

Magyar Testgyakorlók Köre (MTK) 2 fordulós, meghívásos, építészeti tervpályázatot ír ki az MTK Hidegkuti Nándor Stadion és környezete fejlesztésére.

EU kiírás helye: http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:313475-2014:TEXT:HU:HTML&src=0
Regisztráció: http://www.palyazatok.mek.hu

Bővebben…MŰEMLÉKI SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG, 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet - Tájékoztatás…

» Jogszabályok » Tájékoztatások

FRISSÍTVE 2014.06.17.
TÁJÉKOZTATÁS

A régészeti örökséggel és a műemléki értékkel kapcsolatos szakértői tevékenységről szóló 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2014. január 20-án hatályba lépett előírásait a 62/2014. (III.6.) Korm. rendelet módosította, a módosított rendelkezések 2014. március 15-én léptek hatályba.

Bővebben…


Felhívás az 1965-ben, illetve korábban végzett építészmérnökök számára

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Felhívások

Tisztelt Kollégák!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara minden év májusában jubileumi díszoklevelet ad át az 50, 60, 65, 70, 75 éve vagy még régebben végzett építészmérnökök számára. Az egyetem ezzel szeretné megköszönni szakmai munkájukat, illetve elismerni szaktudásukat, amelyet az ország és a világ gyarapítására fordítottak.

Ahhoz, hogy a díszoklevelet és az ehhez kapcsolódó szakmai életrajzokat tartalmazó kiadványt el tudjuk készíteni a 2015 májusában megtartandó ünnepségre, az önök segítségére van szükségünk.

Bővebben…


Nyitva! Kiadó Üzletek Fesztiválja megnyitó 2014. szeptember 19. péntek 17 óra

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Programok

A Nyitva! fesztiválon régóta kiadatlan budapesti üzlethelyiségek nyílnak meg egy hónapra és telnek meg élettel. A Fővárosi Önkormányzat és a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) közös szervezésében megvalósuló, egyedülálló esemény idén elsőként kerül megrendezésre. 2014. szeptember 19. és október 19. között folyamatosan nyílnak üzlethelyiségek, a beköltöző kezdeményezések színes programokkal várják az érdeklődőket.

Bővebben…


A SZERETET – 8. SZÉK

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Konferenciák

Szakrális Építész-Belsőépítész Konferencia
2014. 09. 23. (kedd) – FUGA 1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.
Mottó: A szeretet az az energia, amelyből minél többet adunk, annál több marad. Ezért régi és új templomainkat – a szeretet házait – használjuk, óvjuk és őrizzük.

Bővebben…


Green Walk 2014: Ingyenes odajutás a vidéki helyszínekre!

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Programok

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesületének (HuGBC) a Zöld Építés Hetét ünneplő rendezvénysorozatához vidéki településeken található létesítmények is csatlakoztak. Az AIDA program támogatásának köszönhetően a helyszínekre ingyenes buszos odautazás biztosított a komlói RATI, a debreceni DEM, a gödi családi ház és a penci autonóm szalmaház iránt érdeklődőknek.

Bővebben…