KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldal 

E-Napló információk
Bejelentkezés
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

WAF2010

Lechner Ödön konferencia, Iparművészeti Múzeum

A konferencia célja, egyben feladata, Lechner Ödön építészeti elveinek, valamint tervezői munkásságának elhelyezése a kortárs európai skálán, az összehasonlítás lehetőségével, amely az ő, és az őt követő magyar építészek tevékenységét tág horizonttal vizsgálva teret ad a legújabb kutatásoknak.

A konferencia időpontja és helyszíne:
Budapest, 2014. november 19-21.
Iparművészeti Múzeum, Budapest

Bővebben…Tájékoztatás - MÉK telefonos elérhetősége

» a MÉK hírei » Kamarai hírek

A Magyar Építész Kamara Titkársága jelenleg a következő telefonszámokon érhető el:
+ 36 1 318 2377
+ 36 30 473 0316

A Magyar Építész Kamara Nonprofit Kft. jelenleg a következő telefonszámon érhető el:
+ 36 1 328 0339

Bővebben…


Terület- és Településrendezési Tagozata Tagozati Gyűlése - 2014.11.21

» a MÉK hírei » Terület- és Településrendezési Tagozat hírei

Tisztelettel meghívjuk Önt a Magyar Építész Kamara Terület- és Településrendezési Tagozata Tagozati Gyűlésére, melyet 2014. november 21-én (pénteken) 9.30 órától tartunk az Építészek Háza Kós Károly termében. Budapest, VIII. Ötpacsirta u. 2. (Kálvin téri metróktól 5 percre)

Regisztráció 9.00-tól

Bővebben…


Fizio- és Balneoterápiás Központ Pakson

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Cikkek

A paksi új Fizio- és Balneoterápiás Központ az atomerőmű beruházásában készült, és elsősorban az atomerőmű dolgozóinak kínál gyógyfürdős és egészségügyi szolgáltatásokat. Az épület magas színvonalon készült
el – és ugyanez mondható el a lapostetőről is, melyért a Tectum Kft. kategóriadíjat nyert az ÉMSZ 2013. Év Tetője pályázatán a bitumenes lemezzel fedett tetők kategóriájában.

Bővebben…


Kiállított Tárgy maga az Épület - Emléktábla avatások

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Programok

Még a szakmabeliekre is, de főleg a laikus érdeklődőkre, az épület tervrajza illetve archív fotójánál sokkal nagyobb hatással van a háromdimenziós épület, az anyagaival, tereivel, építészeti és társművészeti megoldásaival, színével-szagával, megépítése óta megélt sorsával, jelenlegi tartalmával…Az épület építészeti, művészettörténeti ismertetésen kívül bemutatásra kerülnek az épület használói, az épület megőrzői-védői,a mai intézmények is.

Bővebben…


Az év belsőépítésze 2014

» a MÉK hírei » Belsőépítészeti Tagozat hírei

Felhívás „Az év belsőépítésze” díjra történő jelölésre:
Ez évben is várja a MÉK Belsőépítészeti Tagozata azokat a jelentős belsőépítészeti munkákat, amelyeket az Év Belsőépítésze pályázatra szeretnének jelölni.

A díjra bármely okleveles belsőépítész munkáját lehet jelölni. Jelölhet bárki: magánszemély vagy szervezet. A jelölések alapján a kamara Belsőépítészeti Tagozata kéri fel a tervezőket pályázati dokumentáció összeállítására.

Bővebben…