KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldalE-Napló információk
Bejelentkezés
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek
 

WAF2010

Megnyílt a regisztráció a MÉK Szakmai Fórumára

Valamennyi MÉK tagunk számára!

Örömmel értesítjük, hogy Szakmai Fórumunk a másfél hónapos próbaidőt követően, a mai nappal megnyílt a teljes MÉK tagság számára (regisztráció itt).  A próbaidő egyik eredménye az volt, hogy a Fórumot, az arra való bejelentkezést kihoztuk honlapunk címoldalára, közvetlen a legfrissebb híreink (legfrisebb tartalmak) fölé (kiemelt tartalmak / oldalak blokk). Ettől azt várjuk, hogy működése egyszerűbb és hatékonyabb lesz, és közvetlenül fog kapcsolódni aktuális híreinkhez.

Bővebben…Felhívás - MÉK Küldöttgyűlés - 2015.04.09.

» a MÉK hírei » Küldöttgyűlés

2015. április 9-én csütörtökön 10 órakor kerül megrendezésre a MÉK Küldöttgyűlése a FUGA Budapesti Építészeti Központban (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5) a MÉK Elnökségének 2015. február 6-i döntése alapján.

Bővebben…


A Baumit bemutatja: Év háza 2015

» Pályázatok » Hazai pályázatok

Május 15-ig pályázhatnak a családi házak és kis társasházak tervezői a 2015-as Év háza díjra, amelynek fődíja 500 000 Ft.

A 2015-ban nyolcadik alkalommal meghirdetett, országos, nyílt és nyilvános Év háza pályázaton ismét megmérettetnek a családi házak, nyaralók és a max. 4 lakásos lakóépületek.

Bővebben…


7. Budapesti Építészeti Filmnapok

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Programok

A Filmfesztiválon idén is több mint 30 friss, nemzetközi filmet mutatnak be: különleges városi helyszíneken szerveződő lakóközösségek, a vidámparkok sajátos világa, az építészeti eredetiség, a kelet-európai politikai átalakulások építészeti nyomai és a városi közösségek önszervező ereje jelenik meg visszatérően az egyébként különböző fókuszú filmekben.

A fesztivál teljes programja: http://filmnapok.kek.org.hu/program/

Bővebben…


Nemzetközi Építészkongresszus 2015

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Konferenciák

Időpont: 2015. március 7. szombat
Helyszín: Budapest, Várkert Bazár
konferenciaterme (I. kerület, Ybl tér)

A MÉSZ Nemzetközi Építészkongresszus idei témája: „l’architecture pour l’architecture” a Liget Budapest által felvetett problémákra kíván fókuszálni. Hiszen a politikai rétegeket lefejtve az egyik alapkérdés: a Városligetet javítják vagy tönkreteszik az odakerülő múzeumok? Vörösmartyt parafrazeálva: ment-e az épületek által a világ elébb? Van-e az építészetnek új viselkedési kódja közcélú városi beruházásokra, az utcai terek, közterek tiszteletben tartására?

Bővebben…


The Europan 13 competition is now open!

» Szakmai hírek, informácók - NEMZETKÖZI » Hírek

Young architects and professionals of the urban design under 40 years of age can now participate to the competition on one or more than 49 different sites in 15 European countries.

The topic of this new session is: "The Adaptable City 2 : Self-organization – Sharing – Project (Process)"

Bővebben…