KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Archív weboldal
Archív weboldal

 

E-Napló információk
Bejelentkezés
MÉK Épületfotósok weboldala

 


Partnerek


 

WAF2010

Megkezdődött a 2014. II. félévi jogosultsági vizsga és beszámoló időszak

A 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet alapján a Magyar Építész Kamara jogosultsági vizsgát, illetve beszámolót szervez a szakmagyakorlók számára.
A rendelet hatálya kiterjed a településrendezési tervezési, az építészeti-műszaki tervezési, a településrendezési szakértői, az építésügyi műszaki szakértői, az építési műszaki ellenőri, a felelős műszaki vezetői és az energetikai tanúsítói tevékenységre (a továbbiakban együtt: szakmagyakorlási tevékenység).

Bővebben…MŰEMLÉKI SZAKÉRTŐI TEVÉKENYSÉG, 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet - Tájékoztatás…

» Jogszabályok » Tájékoztatások

FRISSÍTVE 2014.06.17.
TÁJÉKOZTATÁS

A régészeti örökséggel és a műemléki értékkel kapcsolatos szakértői tevékenységről szóló 439/2013. (XI. 20.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2014. január 20-án hatályba lépett előírásait a 62/2014. (III.6.) Korm. rendelet módosította, a módosított rendelkezések 2014. március 15-én léptek hatályba.

Bővebben…ÁLLAMI KITÜNTETÉSEK AUGUSZTUS 20-A ALKALMÁBÓL

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Közlemények

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából

A MAGYAR ÉRDEMREND TISZTIKERESZTJE
- polgári tagozatát adományozta -
a területfejlesztés és területrendezés terén végzett több évtizedes kimagasló szakmai munkája elismeréséül
KERESZTES SÁNDOR úrnak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal, Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatal nyugalmazott vezetőjének, állami főépítésznek

Bővebben…


Ybl Miklós (1814-1891): Bicentenárium

» Területi kamarák hírei » Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara

A Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara szeretettel meghívja Önt, „Ybl Miklós (1814-1891): Bicentenárium”– című kiállításának megnyitójára.
A megnyitóra 2014. szeptember 09-én (kedd), 17.00 órakor kerül sor a HBM ÉPKAM kiállító termében (4028 Debrecen, Sarló utca 3. szám, Fszt.). A kiállítást megnyitja: Kántor Anita tanársegéd (DE MK Építészmérnöki Tanszék)

Bővebben…


HOLLANDIA A DESIGN HÉT BUDAPEST DÍSZVENDÉGE

» Szakmai hírek, informácók - HAZAI » Előadások

A Design Hét Budapest folytatva az elmúlt évek hagyományát, idén ősszel a Holland Királyságot, a design világának egyik vitathatatlan nagyhatalmát látja vendégül. Az október 3. és 12. között zajló fesztiválon előadások, kiállítások, beszélgetések és workshopok keretében ismerkedhetünk a kortárs holland design eredményeivel és mélyedhetünk el az ország design történetében. A díszvendégség keretében Budapestre látogat Jurgen Bey, világhírű holland designer, a Makkink & Bey design stúdió alapítója. A több száz, múzeumok, galériák, intézmények, cégek és magánmegrendelők számára megvalósított projektet jegyző tervező október 9-én 14:00 órai kezdettel tart prezentációt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen (MOME).

Bővebben…