KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Újra az előregyártással gyorsított építkezésről

MÉK 1,5 pont (272/2019)

A manapság tapasztalható szakemberhiányra technológiai innovációval válaszol az építőipar. A modern műszaki megoldások gondoskodnak az élőmunka csökkentéséről, és ezzel együtt a pontos és gyors beépíthetőségről. November 6-án megújult programmal foglalkozik a témával a Győrből közvetített webinárium, de a rendezvényt az ország bármely pontjáról követhetik az érdeklődők, amiért szintén jár a pont.

Az építőanyag gyártók előregyártással kívánják hatékonyabbá tenni az építési tevékenységet. A több funkciót egyesítő megoldások megismerése a tervezőktől a kivitelezőkig, a felelős műszaki vezetőktől a műszaki ellenőrökig minden szakember számára hasznos lehet, hisz az innovatív technológia a határidők betartása és a szakemberhiány ellenére is minőségi építést biztosít. A manapság égető téma megismerését és megoldását célzó rendezvénynek a győri Széchenyi István Egyetem Menedzsment Campusa ad otthont november 6-án, amelyen itt személyesen is részt vehet. A webinárium előadásait azonban online is nyomon követheti, a közvetítés linkjét ingyen megkapja az előzetes regisztrációt követően. Ha járt már korábban a konferencián, akkor is érdemes ezen a továbbképzésen rész vennie, mert a program megújult tartalommal várja az érdeklődőket.

A webinárium célja, hogy az előregyártás az építési folyamat minden tagja számára kínált előnyeit és lehetőségeit professzori előadások és megvalósult példák segítségével áttekintse. A rendezvény ehhez kapcsolódva sorra veszi az épületszekezeteket, valamint a tervezés és kivitelezés folyamatát a magyar és a nemzetközi projektek tapasztalatai alapján. A képzés elvégzésének és a 1,5 kamarai pont megszerzésének feltétele mindössze egy online teszt kitöltése, azok számára is, akik nem a győri helyszínen, hanem az ország bármely más pontján követik az előadásokat.

További részletek és jelentkezés


Létrehozás időpontja: 2019-10-25 18:20:18
Utolsó módosítás időpontja: 2019-10-25 18:22:22
Cimkék: webinarium, leier, ; Beküldő: Nagy Ibolya
Megtekintések száma: 8208
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=45550