Aktuális
Brick Award 24 - Építészeti Szimpózium élő közvetítéssel

Brick Award 24 - Építészeti Szimpózium élő közvetítéssel

2024. június 7. 10:30 órás kezdéssel

Vegyen részt az élőben közvetített Brick Award szimpóziumon, csatlakozzon be az arról folytatott beszélgetésbe, hogy az építészek és a jövőbe tekintő szakemberek hogyan nyitnak fenntartható távlatokat önmagukat helyreállító, regeneratív építőanyagok felhasználásával.

Előadóink:

  • Jennifer Beningfield – Openstudio Architechts, Egyesült Királyság
  • Gabriela Carrillo – Taller Gabriela Carrillo, Mexikó
  • Jens Linnet – BOGL, Dánia
  • Boonserm Premthada – Bangkok Project Studio, Thaiföld

Mivel az épített környezet jelentős szerepet játszik a világ üvegházhatású gázok kibocsátásában, megérett az idő a változtatásra. Közelgő szimpóziumunk, melynek címe: „Fenntartható távlatok: az építészet fejlesztése mérhető innovációkkal” ennek a kritikus kérdésnek a feltárását tűzte ki célul. A fókuszunk? Új életet lehelni a már meglévőbe rekonstruálással, felújítással és az anyaghasználat újragondolásával.

Elengedhetetlen a paradigmaváltás, a nyitás a regeneratív, az etikusan előállított, alacsony szén-dioxid-kibocsátású föld- és a bioalapú építőanyagok felé.

Boonserm Premthada, a Bangkok Project Studio építésze és alapítója, valamint Jens Linnet, a Design Studio BOGL társalapítója és kreatív igazgatója egyesíti erőit Gabriela Carrillóval, a Studio Gabriela Carrillo alapítójával és Jennifer Beningfielddel, a londoni székhelyű Openstudio Architects alapító igazgatójával. Együtt elgondolkodtató ötleteket és projekteket mutatnak be, hogy vitákat indítsanak el az építészet területeit érintő kihívásokról és innovatív megoldásokról.

Regisztráljon az ingyenes élő közvetítésre az alábbi linken:

Architecture Symposium Livestream Registration (brickaward.com)