Aktuális
A Foster + Partners és a Grimshaw is előadást tart az idei SHARE Magyarország konferencián

A Foster + Partners és a Grimshaw is előadást tart az idei SHARE Magyarország konferencián

Május 14-én kerül sor a SHARE Magyarország 2024: Nemzetközi Építészeti és Műszaki Fórumra a Néprajzi Múzeumban.  A részvételért építész kamarai szakmagyakorlóknak 2 továbbképzési pont jár.
Az idei konferencia elnöke Csapó Balázs, a Paragram Stúdió alapítója és ügyvezető igazgatója lesz. 

Az idei SHARE Magyarország konferencia témája a "Homlokzatok és a városkép" lesz. Az Egyesült Királyságból, Iránból, Spanyolországból, Luxemburgból, Törökországból, Olaszországból, Ciprusról, Romániából és Magyarországról érkező meghívottak izgalmas előadásokat tartanak, amelyek során inspiráló betekintést nyújtanak projektjeik technikai részleteibe.

A rendezvényre elsősorban építészeket, statikusokat, homlokzati mérnököket, kivitelezőket, ingatlanfejlesztőket,várostervezőket, valamint építőanyag- és technológiaszállítókat várnak a szervezők.

A SHARE Magyarország a hazai és nemzetközi előadók bevonásával az építészet és az építési technológiák legújabb innovációit gyűjti össze és mutatja be, emellett támogatja új együttműködések létrejöttét. A rendezvényen szinkrontolmácsolás lesz érhető el angol és magyar nyelven.

Regisztráció itt: https://www.tickettailor.com/events/sharearchitects/1203866

További információk:
eusebia.mindirigiu@abplus.ro  és der.andrea@mek.hu


Letölthető dokumentum:

SHARE Hungary 2024 hírlevél (PDF)