Aktuális

Az Év Tájépítésze Díj 2022

Tisztelt jelölők, tisztelt pályázók, idén rendezzük meg a 10. Év tájépítésze pályázatot, díjátadó gálát. Kérünk minden érintettet, jelölje az általa ismert, a díjra esélyes kollégákat. Találkozzunk minél többen és ünnepeljük a szakma kiemelkedő teljesítményt nyújtó kollégáit április 29-én a villányi úti díszteremben, ünnepeljük együtt a jubileumi eseményen.

Az Év Tájépítésze díj az aktív szakmagyakorlók egy rövidebb szakmai periódusának kiemelkedő - maximum 5 évre kiterjedő - teljesítményét és a szakmai innováció elismerését célozza. A díjban részesülhet évente egy alkotó (esetleg alkotópáros, vagy alkotó csapat) egy előre felkért szakmai zsűri döntése alapján.

Az Év Tájépítésze díj-ban részesülhet minden magyar állampolgárságú, tájépítész végzettségű (vagy ezek jogelődjeként értelmezhető) szakmagyakorló, aki 5 évig ilyen díjban nem részesült, teljesíti a mindenkori díjszabályzatban és az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem tagja a jelölteket értékelő zsűrinek és nem rokona az adott évben felkért zsűritagoknak.

A pályázati kiírás teljes egészében itt érhető el.

Időtáblázat:

2022 február 02.       A pályázat  közzététele

2022 március 01.      A jelölések beérkezésének határideje

2022 március 06.      Jelöltek értesítése, és felkérése a pályázásra

2022 március 28.      Pályázást elvállaló Jelöltek anyagainak beküldési határideje

2022 április 04.         Az 5 döntős értesítése, és felkérése pályázati anyagaik feltöltésére

2022 április 11.         Döntőbe került pályázó teljes elvárt, kiegésztendő dokumentációjának feltöltése