Aktuális
Jubileumi diplomaosztó 2023 – a BME Építész Kar felhívása

Jubileumi diplomaosztó 2023 – a BME Építész Kar felhívása

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara minden év májusában jubileumi díszoklevelet ad át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin), illetve 75 (platina) éve vagy még régebben végzett építészmérnökök számára. Ezzel párhuzamosan egy könyvet is kiadunk és átadunk önöknek, amely az ünnepeltek szakmai életrajzait tartalmazza. Az egyetem ezzel szeretné megköszönni szakmai munkájukat, illetve elismerni szaktudásukat, amelyet az ország és a világ gyarapítására fordítottak.

Ahhoz, hogy a díszoklevelet és az ehhez kapcsolódó könyvet el tudjuk készíteni a 2023-ban (az időpont még bizonytalan, de május végén szoktuk tartani) a K épület aulájában megtartandó ünnepségre, az önök segítségére van szükségünk.

Kérjük, hogy aki még nem jelentkezett az itt felsorolt 1973-as arany– illetve 1963-as gyémántdiplomás évfolyam tagjai közül, és szeretné átvenni jubileumi diplomáját, az írjon nekünk, illetve az 1958. évi vas-, 1953. rubin- és 1948. évi platinadiplomás építészek jelentkezését is szeretettel várjuk a: dekanihivatal@epk.bme.hu e-mail - címre 2023. április 10-ig bezárólag.
Ez után sajnos már nem tudjuk elfogadni az igényeket.

Szeretnénk minél többüknek örömet szerezni az ünnepséggel és az elismerésükhöz méltó oklevéllel. Kérjük, hogy értesítsék évfolyamtársaikat is, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről.

Azok esetében, akik először kapnak jubileumi oklevelet (az aranydiplomások esetében mindenképpen), szükségünk van:

– az eredeti oklevél fénymásolatára,
– egy rövid, mondatokban megfogalmazott szakmai életrajzra (fél A/4-es gépelt oldal, 1800 leütés szóközökkel együtt), ha lehet elektronikus formában (word dokumentum),
– elérhetőségekre (telefonszám, mobilszám, e-mail cím, postacím) és
– egy nyilatkozatra is, hogy akik nem először kapnak jubileumi diplomát (pl. a gyémántdiplomások), kívánnak-e változtatni a korábban megjelent életrajzi szövegen.

Ezek nélkül a dokumentumok nélkül nem tudjuk elkészíteni a díszoklevelet és a kiadványt.

Jelentkezési határidő: 2023. április 10.

munkatársunk: Dobos Istvánné Szilvia
telefonszám: (1) 463-35-21
e-mail cím: dekanihivatal@epk.bme.hu

Várjuk jelentkezésüket!
BME Építészmérnöki Kar Dékáni Hivatal