Aktuális
MÉK Advent 2023 címmel játékot hirdet a MÉK

MÉK Advent 2023 címmel játékot hirdet a MÉK

A Magyar Építész Kamara Facebook oldalán "MÉK Advent 2023" címmel játékot indít az építész kamarai szakmagyakorlók számára.

Ennek keretében minden nap reggel „nyitunk egy ablakot” az adventi naptárban. Az ablakban 1-1 prominens tagunk gondolataival, üzenetével találkozhatnak azok, akik velünk is készülnek az ünnepekre, részt vesznek a játékunkban. A játék lényege, hogy azok között, akik elolvassák és like-olják az üzeneteket, hetente sorsolunk ajándékokat, illetve a végén egy „fődíjat”. A sorsolás eredményéről beszámolunk mind a Facebook oldalon, mind pedig a Kamara honlapján, illetve az Építész Közlöny nyomtatott és az epiteszkozlony.hu címen elérhető online változatában.

Az ünnepi üzenetekre nyitott, játékos kedvű kamarai tagjainkat arra bíztatjuk, hogy december 1. és december 24. között mindennap látogassák meg a MÉK Facebook oldalát, nézzék, hallgassák meg az „üzenetet”, és ha van kedvük, nyomjanak rá egy „tetszik” gombot! Reményeink szerint sok kedves és értékes pillanatot fogunk okozni, és a végén talán még valamelyik nyeremény is megszínesíti az év végét!

És itt még nincs vége, hiszen lesz „Játék a játékban”! Az adventi naptár napi nyitóképei híres templomokat mutatnak be. Minden nap ugyanaz a kérdés: Melyik templom látható a képen? Segítségként megadjuk a templom légvonalbeli távolságát a MÉK székházától. Mindazok között, akik a legtöbb helyes megfejtést küldik be az utolsó ablak kinyitása után, különdíjat is sorsolunk! A válaszokat az utolsó megnyitott ablak után, december 24-től január 8-ig várjuk majd egy űrlapon keresztül (ebben szerepelnek majd a templomok képei is)!

Készüljünk örömmel az ünnepekre!