Aktuális
MÉK Advent - Játékok, nyertesek és nyeremények

MÉK Advent - Játékok, nyertesek és nyeremények

Kedves Kollégák!

Mint arról reményeink szerint már mindenki értesülhetett, a Magyar Építész Kamara Facebook oldalán "MÉK Advent 2023" címmel nagyszabású játékot indított az építész kamarai szakmagyakorlók számára.

Ennek keretében minden nap reggel „nyitunk egy ablakot” az adventi naptárban. Az ablakban 1-1 prominens tagunk gondolataival, üzenetével találkozhatnak azok, akik velünk is készülnek az ünnepekre, részt vesznek a játékunkban. A játék lényege, hogy azok között, akik elolvassák és like-olják az üzeneteket, hetente sorsolunk kedves ajándékokat, illetve a végén egy „fődíjat”.

Az üzeneteket naponta sok százan nézték meg, és naponta mintegy 100-an like-olták is. Köztük sorsoltuk, sorsoljuk ki a heti ajándékokat, illetve majd a fődíjat.

Az első sorsoláson, december 12-én, Simon Beatrix, Szántó Tomaso és Kerner Gábor nyert 1-1 Magyar Építészet 2010-20 könyvet és 1-1 Gerbeaud bejglit. Köszönjük a képeket a nyertesektől!

A második sorsoláson, december 19-én, Pati Barbara, Kajári J. Tamás és Farkas Tamás Barnabás nyert 1-1 Magyar Építészet 2010-20 könyvet és 1-1 Gerbeaud zserbó minitortát, reméljük már ők is kézhez kapták őket!

Gratulálunk az eddigi nyerteseknek!

Már csak néhány nap, néhány üzenet van karácsonyig. Arra bíztatunk Mindenkit, hogy a lelkesedés tartson ki, hiszen a 2 ünnep között következik a harmadik heti sorsolás, amelyen 1-1 Magyar Építészet 2010-20 könyvet és 1-1 Panettone-t lehet nyerni. Január első hetében sorsoljuk ki a fődíjat, amely sorsoláson mindenki részt vesz, aki a 24 üzenet bármelyik like-olta.

A fődíj egy 2 személyes, 2 éjszakás, félpanziós hosszú hétvégére szóló szállásutalvány, úgyhogy like-ra fel Mindenkinek!

És itt még nincs vége, hiszen mint ahogy azt már jeleztük, lesz egy játék a játékban! Az adventi naptár napi nyitóképei híres templomokat mutatnak be. Minden nap az a kérdés, hogy melyik templom látható a képen? Segítségként megadjuk a templom légvonalbeli távolságát a MÉK székházától. Mindazok között, akik - a december 24-i üzenet után megnyitott - Google űrlapot https://forms.gle/NZrCE8T9ik1Sa2EJA (melyen szerepelni fognak a képek is) kitöltik és január 8-ig beküldik a legtöbb helyes megfejtést a templomokat illetően, külön díjat is sorsolunk! A január 15-i sorsoláson egy építész könyvcsomagot sorsolunk ki.

A már eddig is velünk játszóknak köszönjük a lelkesedést, a karácsonyi készülődésbe beleveszett többi tagunkat pedig arra bíztatjuk, hogy még nem késő bekapcsolódni a játékba, illetve akár karácsonyi ráhangolódásként visszanézni az eddigi üzeneteket!

Készüljünk együtt, örömmel az ünnepekre!

Budapest, 2023. december 21.