Aktuális
MÉK online szakmai továbbképzések a tako.mek.hu oldalon

MÉK online szakmai továbbképzések a tako.mek.hu oldalon

A tako.mek.hu oldalon már elvégezhetőek a MÉK által készített online szakmai továbbképzések. A képzések sorát továbbfolytatjuk a tervezők szakmai továbbképzését segítő aktuális előadásokkal.

Az online képzések a videó előadások megtekintésével és rövid ellenőrző tesztkérdések sikeres kitöltésével végezhetőek el. A sikeresen elvégzett továbbképzést követően a rendszerből rögtön letölthetővé válik a továbbképzési igazolás is, a videó pedig a képzés lezárásáig megtekinthető.
Az elsőként elérhető előadások az alábbiak:

  1. Dr. Tari Gábor PhD egyetemi docens, színkutató-tervező, festőművész - Színharmóniáról kicsit másképp (2021/31)
  2. Turi Attila építész, a Magyar Építész Kamara alelnöke - Szemlélet-Idea-Tett (2021/33)
  3. Turi Attila építész, a Magyar Építész Kamara alelnöke – "Tenni a Jót" - A katasztrófa helyzetek miatti újjáépítések a Kós Károly Egyesület együttműködésével (2021/32)
  4. Szalay Tihamér építész, a Magyar Építész Kamara alelnöke – Szerzői jog (2021/34)
  5. dr. Püski András, biztosítási szakjogász – Tervezői felelősség és annak biztosítása, tervezők által okozott károk, gyakorlati szemmel, valós kárpéldák bemutatásával (2021/36)

Javasoljuk, hogy iratkozzon fel heti hírlevelünkre, hogy az aktuálisan megnyitott képzéseinkről is tájékoztatni tudjuk.

A járványügyi helyzet miatt a MÉK Titkárságán a személyes ügyfélfogadás továbbra is szünetel. Kérjük ezért, hogy a képzésekkel ill. a tako.mek.hu rendszerrel kapcsolatos kérdéseiket a kepzes@mek.hu címre küldjék el.

Fenti képzéseinkre fokozatosan nyitjuk meg a jelentkezéseket!

Természetesen képzéseinken továbbra is szívesen várjuk a téma iránt a kamarán kívüli érdeklődőket is, sem a TAKO rendszerébe történő regisztrálásnak, sem a jelentkezésnek nem feltétele az építész kamarai tagság.

Tudjuk, hogy a személyes jelenlétet igénylő, a kollégákkal együtt töltött beszélgetős, kérdés-feleletre épülő képzések hangulatát az online előadások nem tudják pótolni. Bízunk benne, hogy ezek megtartására is sor kerülhet még idén. Igyekszünk azonban megtenni mindent annak érdekében, hogy a MÉK olyan előadásokat és témákat mutasson be, amelyek kellő tartalommal és tudással segítik a szakmai továbbképzés elvégzését.

2021. március 26.

MÉK Titkárság