Aktuális
Színes ablakok 57 árnyalatban

Színes ablakok 57 árnyalatban

Hosszú éveken át hozzá voltunk szokva a PVC-ablakok fehér színéhez. A modern anyagoknak és eljárásoknak köszönhetően azonban a műanyag ajtók és ablakok napjainkban már számos színárnyalatban érhetők el. A Deceuninck megújult, 57 színből álló palettájával az építészeknek és a megrendelőknek sem stílusban, sem a tartósság terén nem kell kompromisszumot kötniük.

A Deceuninck az Elegant ablak- és ajtóprofilokhoz 57 különböző színű fóliát kínál négy kategóriában: természetes fa, színes fa, telített színek (beleértve a szürke ízléses árnyalatait) és fémhatású színek. A fóliák tetszés szerint kombinálhatók, hogy a nyílászáró kívülről a homlokzat, belülről pedig az enteriőr színeivel harmonizáljon.

A széles választéknak köszönhetően szinte bármilyen építészeti elképzelés megvalósítható a meleg fa árnyalatokat sugárzó vidéki házaktól kezdve a hagyományos és modern megjelenést ötvöző, klasszikus színeket felvonultató kisvárosi házakon keresztül a fémszínekben gazdaz modern városi vagy ipari épületekig. Az egyedi ötletek és tervek kivitelezését a színt és textúrát egyedi módon ötvöző különleges színhatások is segítik, például monokróm dekor- vagy a gyöngyház mintázatú vagy különféle farajzolatú fóliákkal.

A fólia egyben az ablakprofil védelmét is biztosítja az UV-sugárzással és az időjárás kedvezőtlen hatásaival szemben. A különleges pigmenttartalmú fóliák pedig nemcsak az UV-, hanem az infravörös sugarakat is visszaverik, ezzel megakadályozva, hogy a hullámok a mélyebb rétegekbe hatolva felmelegítsék a profilt.

““

A tartalom szponzorált. A hirdetésekről és szponzorált tartalmakról bővebb információt média ajánlónkban talál: https://mek.hu/media-mediaajanlo