Aktuális
Tűzvédelem és költségek

Tűzvédelem és költségek

2023. április 19.-20.
Balatonföldvár, Hotel Jogar

Létezik költséghatékony tűzvédelem? – Mit védünk és mennyiért? – Mi tartozik a tűzvédelmi költségekhez? – Hol bújik el a tűzvédelmi költség? Tervezés, kivitelezés, használat és hatékony üzemeltetés?  

A tűzvédelem egyre inkább projekt alakító tényező, amely az épület teljes élettartama alatt befolyásoló terület! A tűzvédelmi tervezés szerepe, a tervező felelőssége nőtt és az elismertségének növekedése a szakmai és költséghatékonyság javulásától is függ. Az élet és az épület védelme mellett egyre nagyobb szerepe van a technológiák, az érzékeny terek védelmének, a hosszú távon gazdaságos megoldásoknak, valamint az üzletmenet fenntartásának. Ehhez alapos termékismeretre és ebből kiinduló összehasonlító számításokra van szükség, ami jelentősen növelheti a tervezői időráfordítást és költségeket is! 

Ezeket a témákat járjuk körbe különböző területről érkező előadókkal!

Huszonhárom előadó – egy cél: tanuljunk együtt!

Tűzvédelmi mérnököknek, szakértőknek nélkülözhetetlen, az építész tervezőknek fontos és a hatóság szakembereinek is hasznos ismeretek egy csokorban! 

Csatlakozzon Ön is a helyszínen, ahol garantált a jó hangulat és a kapcsolatépítés lehetősége! Vagy csatlakozzon hozzánk online, hogy otthoni kényelemben szerezzen új és hasznos ismereteket! Részletek és jelentkezés a https://www.tmke.hu/konferenciak oldalon találhatóak!

MMK és a MÉK tagjai számára továbbképzésként való elfogadtatás akkreditációja folyamatban van!

Veresné Rauscher Judit
építészmérnök, tűzvédelmi tervező
Tűzvédelmi Mérnökök Közhasznú Egyesület elnöke