Aktuális
VELUX Commercial - az Ön partnere a természetes bevilágítás, friss levegő és hő- és füstelvezetés területén

VELUX Commercial - az Ön partnere a természetes bevilágítás, friss levegő és hő- és füstelvezetés területén

A VELUX Commercial 2019-ben a JET, a Vitral és a VELUX Modular Skylights egyesítésével jött létre. Célunk, hogy az Ön elsőszámú partnere legyünk a természetes bevilágítás, friss levegő valamint hő- és füstelvezetés területén, ipari, kereskedelmi és középületeknél, legyen szó új építésű tetőkről, vagy felújításról.

A VELUX Commercial a nemzetközi VELUX-csoport része, mely értékesítési és gyártási tevékenységét több, mint 40 országban és 10.000 munkavállalóval folytatja. A VELUX-csoport közel 80 éve hozza el a napfényt és a friss levegőt az emberek otthonaiba, és a lakossági piacon egyértelműen piacvezető pozíciót foglal el.

A VELUX Commercial kínálatában megtalálhatóak felülvilágító kupolák és lapostetős felülvilágítók, sávos felülvilágítók és üvegezett rendszerek minden formában és kivitelben, opcionálisan hő- és füstelvezetéssel, valamint komfort szellőztetéssel. Biztonságot kínálunk mind a tetőn, mind pedig a természetes fényt biztosító megoldásainkhoz.

Szakértő csapatunk teljeskörű támogatást nyújt a tanácsadástól és a tervezéstől kezdve a műszaki specifikáción és a logisztikán át a beépítési munkákig és értékesítés utáni szolgáltatásokig.

Következő projektjét tervezi?
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma: https://commercial.velux.hu/

VELUX Commercial Deutschland GmbH
Weidehorst 28
D-32609 Hüllhorst
Telefon: +361 850-6700
E-mail: info@veluxcommercial.hu
Web: veluxcommercial.hu

A tartalom szponzorált. A hirdetésekről és szponzorált tartalmakról bővebb információt média ajánlónkban talál: https://mek.hu/media-mediaajanlo