Aktuális
Új szolgáltatásokkal és tervezési lehetőségekkel bővül a GEALAN portfólió

Új szolgáltatásokkal és tervezési lehetőségekkel bővül a GEALAN portfólió

A GEALAN,a német ablakprofil-gyártó 2024-ben jelentősen bővíti mind az építész-tervezői vonal, mind az ablakgyártó és -kereskedői, illetve a megrendelők számára nyújtott szolgáltatásainak körét.

A márciusban megrendezett Fensterbau Frontale szakvásáron a cég számos előkészítés alatt álló újításába, profil- és dizájnlehetőségek tárházába engedett betekintés, amelyek azóta egymás után jelennek meg, válnak elérhetővé. Mindez az elkövetkezendő hónapokban hasznos GEALAN Akadémia képzésekkel is kiegészül.

Megkapja a legerősebb GEALAN felületet a GEALAN-KONTUR® rendszer is
2024. májusától a teljes piacon elérhetővé vált a GEALAN-KONTUR® profilrendszer innovatív, kiemelkedően sérülésmentes akrilfelülettel, a GEALAN-acrylcolor® technológiával ellátott variációja, amely egyenes, szögletes vonalaival a kortárs építészeti trendeket követi. A széles színpalettát felvonultató innovatív felületkialakítási technológia, annak megjelenése óta praktikusan ötvözi az elegáns megjelenést a masszív, hosszútávon időtálló anyagminőséggel. Az akrilüveg granulátummal kevert és összeolvasztott PMMA felület kiemelkedően időjárás-, ezen belül UV-álló, ugyanakkor kemény, lepattogzás- és karcmentes bevonatot jelent az ablakprofilokon, így a több évtizedes színtartás mellett az eredeti fizikai tulajdonságokat is megőrzi. Mindennek köszönhetően pedig rugalmas tervezési opciókat kínál az építészeti-, illetve a belsőépítészeti folyamatokhoz egyaránt. A több mint 40 éve fejlesztett technológia 2023-ban is egy praktikus, sokoldalú fejlesztéssel bővült: a számos fémes és grafitos, mint a DB703-as vasérc, a RAL 9005-ös koromfekete és a töretlenül népszerű RAL 7016-os antracit árnyalathoz illő sötétszürke alapprofil-opciót kapott, ezzel sokszorozva a dizájnvariációk számát. A 2024-es év tavaszi újításaival ismét rugalmasabbá vált az ablakok, ajtók és a kétszárnyú elemek építészeti tervezhetősége.

Frissített akril paletta: GEALAN-acrylcolor® Extended színek
A GEALAN egyik fő tervezési elve, hogy a profilcsaládok mind megjelenésben, mind műszaki tulajdonságokban magas színvonalat képviseljenek. A mára nagy arányban újrahasznosított alapanyagok is tartalmazó GEALAN-KONTUR® keretek ennek megfelelően a legjobb hőszigetelési teljesítményt nyújtják, szintén minőségi zaj-, illetve biztos betörés elleni védelemmel. Ez a műszaki stabilitás egészül ki az akril palettával 2024-ben, ami napjaink dizájntrendjeihez alkalmazkodva idén is új színeket vonultat fel. Ennek értelmében több profilcsaládhoz is, kötelező minimum rendelési mennyiség meghatározása nélkül válnak elérhetővé a fekete-barna / RAL 8022, közlekedési fehér / RAL 9016, ásványszürke / RAL 7038, fehér alumínium / RAL 9006, szürkés bézs / RAL 1019, bézs-szürke / RAL 7006, fekete-szürke / RAL 7021, bronz, gyöngyház-bézs / RAL 1035 GEALAN-acrylcolor® Extended színek.

Új szakmai szolgáltatások és GEALAN-képzések
A GEALAN 2024-ben az Euróra-szerte népszerű, és a GEALAN Academy keretein belül működő, különböző témakörre épülő szakmai továbbképzés-sorozatát Magyarországon is elérhetővé teszi. Ez is része annak a gondolkodásmódnak, amelynek mentén az ablakprofil gyártó keresi az együttműködés lehetőségeit minden a piacon aktív szakmai körrel. A cég hitvallása, hogy a megrendelői elégedettség stabil szakmai együttműködések eredménye, mind építész-tervezési, mind ablakgyártói, illetve kereskedői és ablak-beépítői oldalról nézve. Többek között ezért indul az új lead-program és egy bemutatóterem/ügyfélkapcsolati pont kialakítását segítő szolgáltatás is 2024-ben, amelyek az ablakgyártók- és kereskedők támogatásának fontos elemévé válik.

A GEALAN profilrendszerek és új nyílászáró-tervezési lehetőségek részletes leírása IDE KATTINTVA érhető el.