Aktuális
Share Magyarország 2024. Nemzetközi Építészeti és Műszaki Fórum a Néprajzi Múzeumban

Share Magyarország 2024. Nemzetközi Építészeti és Műszaki Fórum a Néprajzi Múzeumban

2024. május 14-én kerül sor a SHARE Magyarország 2024. Nemzetközi Építészeti és Műszaki Fórum építész kamarai továbbképzési pontos konferenciára a Néprajzi Múzeumban. A  konferencia elnöke Csapó Balázs, a Paragram Stúdió alapítója és ügyvezető igazgatója lesz. 

Az idei SHARE Magyarország konferencia témája a "Homlokzatok és a városkép" lesz. Az Egyesült Királyságból, Iránból, Spanyolországból, Luxemburgból, Törökországból, Olaszországból, Ciprusról, Romániából és Magyarországról érkező meghívottak izgalmas előadásokat tartanak, amelyek során inspiráló betekintést nyújtanak projektjeik technikai részleteibe. A rendezvényre elsősorban építészeket, statikusokat, homlokzati mérnököket, kivitelezőket, ingatlanfejlesztőket, várostervezőket, valamint építőanyag- és technológiaszállítókat várnak a szervezők. 

A SHARE Magyarország a hazai és nemzetközi előadók bevonásával az építészet és az építési technológiák legújabb innovációit gyűjti össze és mutatja be, emellett támogatja új együttműködések létrejöttét. A rendezvényen szinkrontolmácsolás lesz érhető el angol és magyar nyelven.

Előadók:

●    Marios Tsiliakos, Foster + Partners, Egyesült Királyság
●    Stuart Grahn, Grimshaw, Egyesült Királyság
●    Habibeh Madjdabadi, Habibeh Madjdabadi Architecture Office, Irán  
●    Cesar Frías Enciso, MORPH Estudio, Spanyolország
●    Francois Valentiny, VALENTINY hvp architects, Luxemburg
●    Kerem Yazgan, Yazgan Design Architecture, Törökország  
●    Angelo Maggi, Università Iuav di Venezia, Olaszország 
●    Constantinos Constanti, Constanti Architects, Ciprus
●    Vlad Gaivoronschi, Andreescu & Gaivoronschi, Románia  

(További előadók egyeztetése zajlik.)

Az elmúlt 25 év során a SHARE Architects Fórum a közép- és délkelet-európai építészek és kivitelezők kulcsfontosságú hálózatépítő platformjává vált, keretet biztosítva a modern építészet sokféleségének megismeréséhez és megértéséhez. Jelenleg a SHARE Architects rendezvényeket 16 országban tartják, és több mint 50.000 szakember alkotja közösségüket

Regisztráció: https://www.tickettailor.com/events/sharearchitects/1203866

További információk:
eusebia.mindirigiu@abplus.ro  és der.andrea@mek.hu